Fontos információ az RSD Víziközmű Társulat befizetőinek!

Az Ráckevei-Soroksári Duna-ág Víziközmű Társulat vezetősége kéri a tagokat, hogy az egyedi elszámolás alapján megállapított érdekeltségi hozzájárulás aktuálisan fizetendő részletét ne rózsaszínű csekken fizessék be a Társulat számlájára. Az ily módon befizetett összegeket a bank szétválasztani nem tudja, egy összegben kerülnek a Társulat számlájára, a befizető személye, az érintett ingatlan nem beazonosítható. Csekken történő befizetés esetén csak a társulat által egyedileg megküldött, azonosítóval ellátott sárga csekk a megfelelő.

A Társulat kéri, hogy aki eddig rózsaszínű csekk befizetésével teljesítette fizetési kötelezettségét, az a bizonylat másolatát szíveskedjen megküldeni emailben, adatokkal (név, cím, ingatlan hrsz-a, ügyfélazonosító) együtt az rsdvt2@gmail.com címre, vagy az érdekeltségi cím szerinti önkormányzathoz. Szigetcsép esetében kérjük, hogy a rsd-info@szigetcsep.hu

e-mail címet használják.

Aki készpénzben fizeti be a hozzájárulást, az szíveskedjen ezt OTP fiókban, pénztárnál megtenni, szintén az azonosítást biztosító adatok (név, cím, ingatlan hrsz-a, ügyfélazonosító) megadásával. Ellenkező esetben nem lehet beazonosítani, mely ingatlanra történt a befizetés.

Előző cikkBóna Zoltán - Év eleji köszöntő
Következő cikkAz óvodai nyári zárás rendje és beiratkozás a Záhonyi Hugóné Óvodába 2021.03.26.