Koronavírus közlemény 2020.04.18

Tisztelt Szigetcsépi Polgárok!


A miniszterelnök úrtól kapott polgármesteri felhatalmazás értelmében 2020. április 18-án 00:00 órától 2020. április 19 –án éjfélig, Szigetcsépen kijárási tilalmat nem rendelek el. 

Azonban a kijárási korlátozás továbbra is érvényben van Szigetcsépen!


Felkérem Önöket, hogy tartsák be, hiszen ez közös érdekünk!

Különösképpen felkérem a boltok és a dohányboltok tulajdonosait, alkalmazottait, hogy ne engedjék, hogy üzleteik előtt és annak közvetlen környezetében csoportosulások alakuljanak ki. Amennyiben az ellenőrzések során ilyet tapasztalunk, úgy bírsággal sújtjuk az üzlet tulajdonosát valamint a renitens személyeket. 


Fokozott rendőri jelenlét és ellenőrzés várható a településen.

Továbbra is vészhelyzet van!


Az aktuális információink alapján, Szigetcsépen 5 fő van házi karanténban. Az ő ellátásuk megoldott. A koronavírusra tekintettel, a településen 6 fő részesül házi segítségnyújtásban.  Jelenlegi információink alapján, Szigetcsépen koronavírussal fertőzött személy nincs.


Azon helyi idős lakosok, akik családon belül, ismerősi körben nem tudják megoldani a napi bevásárlást, gyógyszer beszerzést annak az Önkormányzat nyújt segítséget. 

Kérjük, ha ilyen jellegű igényük van, akkor a 06-24-418-543 vagy a 06-30-219-5918 számon jelezzék, illetve a titkarsag@szigetcsep.hu e-mail címen. 


Valamint szívesen fogadjuk ÖNKÉNTES SEGÍTŐK jelentkezését is a fenti elérhetőségeken.


Ezúton is köszönöm a sok önkéntes felajánlást, melyet ebben az időszakban kapunk. Igyekszünk minden esetben segíteni abban, hogy valóban célba érjenek.


Egyúttal köszönöm mindazok munkáját is, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak, mert olyan munkát végeznek, ami a köz érdekéért van.


Legyünk empatikusabbak, gondoskodóbbak, figyelmesebbek, tartsuk be az előírásokat, intézkedéseket és jogszabályokat! 

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!


Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Tóthné Kriszt Judit

polgármester

Előző cikkMAVIZ sajtóközlemény
Következő cikkFertőtlenítés Szigetcsépen - Frissítve 2020.04.28